Gebouw N staat voor innovatie en samenwerking. Dat betekent: met elkaar in contact komen, kennis delen en inspiratie opdoen. Het business programma is opgezet om je daar een handje bij te helpen.
Dus ben je nieuwsgierig naar de activiteiten van het bedrijf twee deuren verderop? Heb je vragen over de groei van je organisatie? Of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Op dit moment zijn we bezig om te kijken of we een mooi nieuw Business Programma kunnen samenstellen voor 2020.
02/03
Bedrijfsbezoek DEMCON
02/03
Bedrijfsbezoek DEMCON
Altijd al willen weten wat DEMCON precies doet? Meld je aan en ga mee op bedrijfsbezoek op maandag 2 maart.
Op maandag 2 maart gaan we om 15.00 uur op bedrijfsbezoek bij DEMCON. Afsluitend aan de rondleiding is er gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel, waarbij ook een aantal mensen van DEMCON bij aanwezig zijn.

Demcon is een High-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, robotic en medical systems. Demcon is een onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt. Als system supplier kan Demcon de hele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie.
2 maart, 15.00-17.00 uur, Demcon
Aanmelden
INSCHRIJVEN
02/03
Bedrijfsbezoek DEMCON
Zijn de evenementen die je wilt bijwonen, hierboven aangevinkt? Vul dan hieronder je gegevens in en klik op Versturen.

Akkoord dat je gegevens worden verwerkt (zie privacyverklaring)

Versturen
Stap 2: Je gegevens